Högkvalitativa solskydd från fabrik i Borlänge

När du vill installera högkvalitativa solskydd i Borlänge finns det ett stort utbud att välja mellan vilket gör att du kan hitta det skydd som passar dig bäst. Om du väljer att anlita oss för att montera dina solskydd kan vi fabrikstillverka dina solskydd exakt utifrån dina specifikationer och krav.

Med hjälp av effektiva solskydd i Borlänge kan du stoppa värmen från att leta sig in i bostaden och skapa ett mindre skönt inomhusklimat. Det finns ett flertal olika solskydd i Dalarna att välja mellan beroende på vilka behov och önskemål som du har. Vissa solskydd stoppar effektivt upp värmen men släpper fortfarande igenom en del ljus medan andra solskydd också kan användas för att mörklägga ett rum och förhindra insyn. När du söker efter solskydd i Borlänge kan du kontakta oss på Wallners Persienn och Markis som har en egen fabrik där vi kan tillverka skräddarsydda solskydd för din fastighet.

 

Fabrikstillverkade solskydd i Borlänge

När du vill montera invändiga solskydd eller markiser i Dalarna kan vi hjälpa dig med hela processen. Det innebär att vi kommer ut till din fastighet för att granska vilka förutsättningar som föreligger för att montera solskydd. Vi lyssnar på dina önskemål och tar därefter mått på dina fönster, dörrar eller din terrass. Därefter så tillverkar vi dina solskydd i Borlänge utifrån de framtagna specifikationerna med det material som du har valt. Slutligen så monterar vi dina solskydd så att du direkt kan börja använda dessa.

 

Automatiserade solskydd

En del av våra solskydd går att få med motor vilket innebär att du kan styra skyddet genom en fjärrkontroll eller via en app. Det innebär att du slipper dra för eller öppna upp alla solskydd i Borlänge för hand utan kan istället göra det med fjärrstyrning eller genom att lägga upp scheman för att automatisera processen. Det går också att förse våra markiser med sensorer så att markiserna själva kan känna av om solen lyser eller inte och då släppa ut markisen eller dra in den. Vi på Wallners Persienn och Markis kan erbjuda massor av kreativa lösningar för dina solskydd i Borlänge så att de passar dina behov bäst.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Wallners Persienn och Markis för inget lager med markiser eller solskydd i Dalarna utan istället så tillverkar vi solskydd i vår fabrik i samband med beställningar. Vi kan erbjuda ett flertal tjänster inom solskydd så att du kan få exakt det material, färg, de motiv och det utförande som du vill ha installerat. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan diskutera dina önskemål kring solskydd och markiser i Dalarna.

Boka kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Behöver du hjälp med att installera solskydd i Dalarna kan du använda formuläret nedan för att boka ett platsbesök med oss på Wallners Persienn och Markis så att vi kan lyssna på dina önskemål.