Vi tar fram rätt väv för dina markiser i Borlänge

När du vill installera markiser i Borlänge har du ett stort utbud att välja mellan. Du kan själv välja färg, motiv, mönster och vilka andra egenskaper väven ska ha. När du väljer oss som din leverantör kan vi erbjuda dig en helhetslösning för dina markiser.

Den väv som sitter på markiser i Borlänge finns i flera olika varianter och med olika egenskaper. Utöver att de är vattentäta, flamsäkra, smutsavstötande och normalt har ett högt UV-skydd så kan färgerna och vävens täthet påverka hur mycket ljus som väven släpper igenom. Med en mörkare färg dämpar markisen ljuset betydlig mer än en ljusare färg som släpper igenom mer ljus. Vävens egenskaper kan ha betydelse då den används i vissa miljöer. Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig ta fram rätt väv kan du kontakta oss på Wallners Persienn och Markis.

 

Att välja rätt väv för dina markiser i Borlänge

När du ska välja väv för dina markiser behöver du fundera igenom i vilken miljö markisen ska installeras. I en privat bostad vill du kanske främst stänga ute värmen samtidigt som du vill släppa in ljus i bostaden. För offentliga lokaler och kontor har man oftast en stark ljussättning inne i lokalerna och då spelar det kanske inte så stor roll om markiserna släpper igenom ljus eller inte. Väv för markiser kan erhållas i en mängd olika färger, motiv, mönster och med olika tätheter. Det gör att de passar i alla sammanhang oavsett om de ska installeras i en privat bostad, på ett kontor, för en restaurang eller ett hotell.

 

Helhetslösning för dina markiser i Borlänge

Vi på Wallners Persienn och Markis kan erbjuda dig en helhetslösning för dina markiser i Borlänge. Det innebär att vi kommer ut till din fastighet för att diskutera dina önskemål och därefter inspekterar vi fasaden och tar mått för dina markiser. Markiserna tillverkas i fabrik utifrån dina fönsters eller din terrass förutsättningar och får en väv som motsvarar dina önskemål. Därefter så sker installation av markiser på din fasad. Efter montering så gör vi en gemensam besiktning av vårt arbete så att du som kund är 100 % nöjd med dina nya markiser.

 

Anlita oss för dina markiser i Borlänge

När du ska installera markiser kan du vända dig till oss på Wallners Persienn och Markis som kan erbjuda dig tjänster för solskydd i Dalarna. Vi tillverkar våra egna markiser vilket gör att vi kan skräddarsy dina solskydd exakt utifrån dina behov och dina önskemål. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett platsbesök så att vi kan komma ut och granska förutsättningar för att installera dina markiser i Borlänge. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett fast pris. 

Boka kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Behöver du hjälp med att installera solskydd i Dalarna kan du använda formuläret nedan för att boka ett platsbesök med oss på Wallners Persienn och Markis så att vi kan lyssna på dina önskemål.