Funderingar kring våra solskydd? Kontakta oss!

Funderingar kring våra solskydd? Kontakta oss!

Vill du installera markiser i Falun eller behöver du invändiga solskydd i Borlänge? Hör av dig till oss så återkommer vi för att boka ett platsbesök.

Wallners Persienn och Markis AB för inga lagervaror utan har egen fabrik där vi tillverkar våra markiser och solskydd på beställning. Det betyder att vi kan erbjuda våra kunder möjligheten att beställa skräddarsydda markiser med stor valfrihet då det kommer till typ av väv, motiv, färger, mönster och utförande.

 

Om du funderar över att installera markiser kan du kontakta oss så att vi kan presentera vårt utbud av markiser så du lättare kan få inspiration då du ska välja dina markiser för din fastighet. Vi bidrar gärna med värdefulla tips och rådgivning kring ditt val av solskydd i Dalarna.

Boka kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Behöver du hjälp med att installera solskydd i Dalarna kan du använda formuläret nedan för att boka ett platsbesök med oss på Wallners Persienn och Markis så att vi kan lyssna på dina önskemål.

Så säger våra kunder om oss!

Recension från Göran Stranner
Trivsam och ombonad miljö med trivsam och omtänksam personal som ger en fantastisk service och är professionella. Inget knusslande. Raka, snabba puckar och snyggt resultat. Kan bara rekommendera!
Göran Stranner
Recension från Erika Hellman
Fantastiskt företag som anstränger sig och gör allt för att kunden ska bli nöjd! (Köpte en elektrisk markis)
Erika Hellman
R
Kanonbra bemötande!
Rolf Hellgren