Om Wallners Persienn och Markis AB

Om Wallners Persienn och Markis AB

När du ska investera i nya markiser kan du med trygg hand vända dig till oss som varit verksamma i branschen i över 50 år och idag är marknadsledande i Dalarna.

När du anlitar oss på Wallners Persienn och Markis AB för installation av dina markiser i Falun kan du vara trygg med att vi utför arbetet säkert och med ett förstklassigt resultat. Våra skickliga montörer har varit verksamma i branschen under många år och får ofta beröm för deras höga servicenivå och punktlighet. Vi värdesätter våra kunders förtroende högt och gör allt för att bibehålla den höga standard som har genomsyrat företaget sedan starten år 1965.

 

Brett utbud av markiser och solskydd i Dalarna

Vi kan erbjuda ett brett utbud av markiser och solskydd i Dalarna för alla typer av fastigheter, både privata småhus men också för kommersiella lokaler och fastigheter. Vi kan skräddarsy dina markiser exakt utifrån dina behov och önskemål. I vår fabrik i Borlänge tillverkar vi alla våra markiser själva med högsta kvalitet. Kontakta oss för mer information om vårt företag och våra tjänster.


Tjänster på Solskydd Dalarna

Boka kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Behöver du hjälp med att installera solskydd i Dalarna kan du använda formuläret nedan för att boka ett platsbesök med oss på Wallners Persienn och Markis så att vi kan lyssna på dina önskemål.

Boka kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Boka platsbesök