Så installeras en markis i Falun

Att installera markiser i Falun på sin fastighet, butik, kontor, restaurang eller för annan uteplats gör det möjligt att stänga värmen ute och därmed förbättra inomhusklimatet. Markiser ger också ett bra skydd mot regn och ett visst insynsskydd mot förbipasserande.

För att skydda sig mot solens varma strålar och nederbörd kan man installera markiser i Falun som förutom att det ger ett mycket bra skydd också fungerar som en attraktiv design för fasaden. Markiser finns för fönster, dörrar, balkonger, terrasser och för fristående användning som exempelvis vid en uteplats. Det är vanligt att butiker, restauranger, hotell och andra kommersiella byggnader installerar markiser medan privatpersoner väljer invändigt solskydd för sina fastigheter. Markiser har dock blivit mycket populärt även för villor eftersom de dels tillför fasaden en spännande utsmyckning men också kan vara mer praktiska än andra solskydd. När du vill installera markiser i Falun kan du kontakta oss på Wallners Persienn och Markis som är specialister på solskydd och markiser i Falun.

 

Så här installerar vi markiser i Falun

När du anlitar oss för att installera dina markiser börjar vi alltid med att komma ut till din fastighet för att lyssna på dina önskemål, visa upp prover och granska förutsättningarna för installationen. Därefter så erbjuder vi dig en offert med ett fast pris för markiser, tillverkning och montering.

 

Efter att du har accepterat vår offert börjar vi med att tillverka dina markiser, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka dina markisers utseende. Därefter monterar vi dessa och slutligen så stämmer vi av med dig som beställare att du är 100 % nöjd med vårt arbete. Om du installerar markiser för din privatfastighet som privatperson har du möjlighet att få ett ROT-avdrag motsvarande 30 % av våra arbetskostnader avdraget direkt på vår faktura.

 

Skräddarsydda markiser direkt från fabrik

Tack vare att vi har egen fabrikstillverkning kan du erhålla skräddarsydda markiser i Dalarna utifrån dina önskemål. Du kan välja färg, mönster eller motiv, vilken väv som ska användas och om dina markiser ska vara motoriserade. Oavsett hur du vill använda dina markiser eller vilket utseende du vill ha kan vi tillverka dessa så de uppfyller alla dina förväntningar.

 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Vi hos Wallners Persienn och Markis har tillverkat och monterat markiser och solskydd i Dalarna sedan många år tillbaka vilket gör att vi är experter på allt inom solskydd och markiser. Vi kan erbjuda privatpersoner, företag och kommersiella fastighetsägare tjänster som installationer av markiser för skydd mot värme och direkt solljus. När du vill installera egna markiser i Falun kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi höra dina behov och önskemål och lämna tips och råd kring din investering i markiser, utan att du förbinder dig för något. 

Boka kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Behöver du hjälp med att installera solskydd i Dalarna kan du använda formuläret nedan för att boka ett platsbesök med oss på Wallners Persienn och Markis så att vi kan lyssna på dina önskemål.