Invändiga solskydd

Invändiga solskydd

När solen skiner så blir det fort varmt i rummen vilket ger ett mindre behagligt inomhusklimat. Genom att montera in invändiga solskydd i Dalarna kan man stänga ute värmen samtidigt som man också slipper insyn från förbipasserande och grannar. När du vill installera ett solskydd i Dalarna kan du kontakta oss på Wallners Persienn och Markis som har ett stort utbud av både invändiga solskydd men även markiser i Dalarna. Våra solskydd i Dalarna kan användas för privata hem, kontor, butiker och andra fastigheter där man vill få ett skydd mot sol, ljus och insyn.

 

Rullgardiner

Vi kan erbjuda klassiska rullgardiner i ett flertal olika modeller, storlekar, färger och mönster så att de passar in i allas hem. Om du väljer en rullgardin med en tät väv stänger du ute både värmen och ljuset. Men en mindre tät väv kan du fortfarande släppa in ljus men stänga värmen ute. Våra rullgardiner kan skräddarsys för alla hem och användningsområden.

 

Persienner

Persienner är fortfarande mycket populära vilket till stor del beror på att man själv kan bestämma hur mycket ljus man vill släppa in. Med persienner kan man också mörklägga ett rum helt och stänga ute värmen. Persienner ger också ett bra skydd mot insyn. Persienner finns i ett stort antal utförande och färger beroende på om de ska monteras i ett hem eller på ett kontor.

 

Honeycell

En honeycell monteras snyggt integrerat med fönsterbågen och kan sedan höjas och sänkas till det läge man önskar. Eftersom öppning och stängning sker med hjälp av underlisten finns det inga draglinor som barnen kan snärja in sig i, vilket gör de mycket barnsäkra. Honeycell-gardiner skyddar mot både värme och kyla samt finns i olika utföranden beroende på om man vill kunna släppa in ett visst ljus eller mörklägga helt.

 

Gardiner

Vi kan erbjuda företag, hotell och andra kommersiella fastighetsägare skräddarsydda gardiner för kontor och offentliga utrymmen. Gardinerna monteras på en aluminiumskena och kan även erhållas med motor för automatisk stängning och öppning.

 

Lameller

För stora fönsterpartier som exempelvis i ett vardagsrum, som insynsskydd i ett badrum eller för fönsterpartier på ett kontor kan vi erbjuda lamellgardiner i ett flertal olika stilar och färger. Lameller fungerar utmärkt som solskydd i Dalarna men skyddar också mot ljus och insyn.

 

Plisséer

En av våra mer populära invändiga solskydd i Dalarna är plisséer. Plisséer kan fås i olika utförande som exempelvis en modell som släpper in ljus men stänger ute värmen eller som är helt mörkläggande. Plisséers veckade tyg bidrar även till en god ljudisolering. Gardinerna kan du öppna eller stänga med draglinor eller med hjälp av en motor. 


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Behöver du hjälp med att installera solskydd i Dalarna kan du använda formuläret nedan för att boka ett platsbesök med oss på Wallners Persienn och Markis så att vi kan lyssna på dina önskemål.