Markiser

Markiser

När du behöver installera markiser i Borlänge för din fastighet kan du vända dig till oss på Wallners Persienn och Markis som sedan år 1965 tillverkar och säljer markiser och solskydd i Dalarna för alla typer av fastigheter. Vi lagerför inga markiser utan tillverkar dessa på beställning vilket gör att vi kan skräddarsy dina markiser exakt utifrån dina önskemål. Med hjälp av våra markiser får din fastighet, butik eller ditt kontor ett mycket bra skydd mot solljus och nederbörd. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din installation av markiser i Falun.

 

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser finns i ett stort antal utföranden, modeller och färger. Med en fönstermarkis får du det svalare inne i rummet men bidrar också till att ge ett visst insynsskydd.

 

Korgmarkiser

Med en korgmarkis får du ett exklusivare utseende på din fasad. Korgmarkiser finns för alla typer av fastigheter som villor, butiker, kontor, restauranger och hotell. Finns antingen som fast monterad eller som uppdragbar.

 

Vertikalmarkiser

En vertikalmarkis dras ned vertikalt nära fasaden och bidrar till att stoppa solstrålarna samtidigt som du fortfarande kan se ut. Vertikalmarkiser och screen-markiser finns i flera olika modeller och utföranden.

 

Terrassmarkiser

Har du en terrass vill du säkerligen kunna använda dig utav den under hela dagen. Med en terrassmarkis får du ett mycket bra skydd mot sol och nederbörd.

 

Balkongmarkis

Med en balkongmarkis kan du vistas på balkongen även då solen värmer eller då det regnar. Våra balkongmarkiser finns i flera utföranden och kan manövreras med band eller vev.

 

Balkongskydd

Ett balkongskydd skyddar inte bara mot sol och vind utan ger dig också ett insynsskydd mot grannar.

 

Sidomarkiser

Sidomarkiser är ett utmärkt komplement till terrassmarkiser. En sidomarkis dämpar buller, fungerar som ett bra solskydd i Dalarna, vindskydd och även som insynsskydd. Finns i flera olika utföranden och kan också skräddarsys för din terrass.

 

Fristående markiser

Fristående markiser i Borlänge är inte förankrade i fasaden utan kan användas som solskydd för en uteplats eller för att ge skugga på en större yta på gräsmattan.

 

Restaurangmarkiser

Vi tillverkar skräddarsydda restaurangmarkiser i ett flertal olika storlekar så att du kan ge ett bra skydd mot regn eller sol på din restaurangs uteservering. Restaurangmarkiser förankras inte i fasaden utan är helt fristående vilket gör att du själv kan välja placeringen av dina markiser i Falun. Om du kompletterar med sidomarkiser kan du även ge din uteservering ett vindskydd och insynsskydd från förbipasserande. 


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Behöver du hjälp med att installera solskydd i Dalarna kan du använda formuläret nedan för att boka ett platsbesök med oss på Wallners Persienn och Markis så att vi kan lyssna på dina önskemål.